top of page
Blythswood Romania Shoebox 2016

DESPRE CAMPANIE

Shoe Box Blythswood este o campanie de dăruire anuală. Nu este un ajutor umanitar și nu va rezolva problema sărăciei. Este un act simplu, uman, de a oferi fără a aștepta ceva în schimb. O cutie simplă de pantofi ambalată frumos în hârtie decorativă și plină de cadouri simple se transformă în bucurie și speranță pentru persoane vulnerabile.

De peste 24 ani Blythswood Care (UK) strânge și distribuie anual peste 120,000 de astfel de cutii care sunt trimise în Europa de Est (România, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Ungaria, Albania) precum și în India sau Pakistan. Anul trecut Blythswood România a strâns aproximativ 3.000 de shoebox-uri. Anul acesta, ne-am propus să strângem cu ajutorul tău 5.000 de cutii până pe 09.12.2016. 

 

DĂRUIEȘTE UN ZÂMBET DE CRĂCIUN.  
 

Căutăm organizații (companii, școli, biserici, persoane) dornice de oferi zâmbete și speranță persoanelor cu dizabilități sau care se află în spitale, centre de plasament, cămine de bătrâni, penitenciare sau în comunități rurale defavorizate prin campania Shoebox. Vă rugăm să ne contactați pentru a contribui la eforul nostru de anul acesta.
 


 

Contact

Cluj

Timișoara

București

Email:

vladimir.popa@blythswood.org
Telefon: 0728 906 779

 

Email:
carmen.popa@blythswood.org
Telefon: 0724 019 530

 

Email:
ancarusu26@yahoo.com

 

Blythswood Romania 2016. Toate drepturile rezervate.

Parteneri
Puncte de Colectare
bottom of page