Események

2016-os Kolozsvári Swimathon

Júliusban van a nyári hőség csúcspontja, ilyenkor a legtöbb ember valamilyen víz közelébe vonul el hűsölni. Miért ne hűsölnél velünk együtt a Kolozsvári Swimathonon? Csatlakozz a Blythswood csapatához, és gyűjts pénzt a Dániel Központ számára! Minden úszót várunk, kezdőt és haladót egyaránt, hogy vegyen részt a július 2-ai eseményen az „Universitas” uszoda-komplexumba. Segíts felkelteni az általános figyelmet a Blythswood Románia munkája iránt, rámutatva a szervezet fontosságára, közelebbről arra, hogy a projektjei milyen változást hoznak a nehéz helyzetben levő családok és egyének életébe. A Blythswood-projektjekről bővebben ITT olvashatsz.

A Kolozsvári Swimathont a Kolozsvári Közösségi Alapítvány működteti, és  lehetőséget teremtve a helyi jótékonysági szervezeteknek, hogy népszerűsítsék közösségépítő projektjeiket, és úszás révén gyűjtsenek pénzt azok részére.

 

Idén két projekttel jelentkezett a Blythswood Románia. Minden korosztályú és szintű úszót várunk, hogy csatlakozzon a BLYTHSWOOD CSAPATÁHOZ.

 

Három darab hétfős csapatra van szükségünk, akik 60 percen keresztül fognak úszni. Ha részt szeretnél venni ezen egyénileg vagy csoportosan egy cég képviseletében, kérünk vedd fel a kapcsolatot John McKellar-rel emailen keresztül:

 

romania@blythswood.org

Transforming lives through Christian care for body and soul

​© 2019 by Blythswood Romania 

All rights reserved