top of page

Susține alergătorii din ECHIPA Blythswood la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca 2018

donând în siguranță pe  platforma Galantom sau aleargă pentru tinerii din Centrul Daniel.

Anul acesta, vă rugăm să TRANSFORMAȚI O VIAȚĂ și SĂ ALERGAȚI DIN SUFLET , pentru ECHIPA BLYTHSWOOD!

 

Evenimentul de anul acesta are loc în data de 15 Aprilie și începe și se termină la Cluj Arena. Vă puteți înregistra pentru :
 

  • Maraton (42.2km)

  • Semimaraton (21.2km)

  • Cursa de 10.5km

  • Ștafeta (o cursă în echipă de 4 membri care aleargă câte 10.5 km fiecare)

  • Cursa de 5km

  • Crosul Copiilor
     

Și dacă vă angajați să strângeți suma minima de 500 RON pentru Maraton, Semimaraton, Cursa de 10.5 km sau Ștafetă pentru Echipa Blythswood, înregistrarea voastră este GRATUITĂ !

Toate donațiile vor merge către asigurarea costurilor de funcționare ale Centrului Daniel, proiectul nostru din Florești care ajută băieți tineri care au crescut în grija statului să se reintegreze în societate și să trăiască o viață independentă. Puteți afla mai multe despre Centrul Daniel aici.


Echipa noastră va asigura tot ceea ce aveți nevoie inclusiv un tricou Echipa Blythswood, răcoritoare pe toată durata zilei și desigur, sprijin pentru crearea paginii de strângere de fonduri. De asemenea, veți primi un tricou oficial de participant, un pachet de participare și o invitație pentru petrecerea de paste de dinaintea cursei de la organizatori.

Așadar, ca să vă înscrieți pentru Echipa Blythswood, vă rugăm să completați acest formular și un membru al echipei noastre vă va contacta cu sfaturi pentru antrenament, strângerea de fonduri și desigur, cum să vă bucurați de cursă!

 
Dacă aveți orice fel de întrebări trimiteți un email la romania@blythswood.org sau mesaj pe Facebook Messenger,

Echipa Blythswood 2017

Donează pe Galantom:

bottom of page