top of page

Cupa Blythswood la Fotbal

Suntem încântați să anunțăm că a doua ediție a cupei Blythswood la Fotbal va avea loc Sâmbătă 30  septembrie 2017 la Club Transilvania în Cluj-Napoca.

Te invităm să înscrii o echipă a unei companii sau organizații pentru a juca cu alte echipe din Cluj și a deveini primii Campioni ai Blythswood Football Cup.

Câte echipe?
16 echipe vor fi repartizate în grupe de câte patru de unde se vor califica mai departe câte două echipe din fiecare grupă. După faza grupelor toate meciurile sunt eliminatorii. 

Câți oameni pot fi într-o echipă? 
Meciurile sunt jucate cu șapte jucători în fiecare echipă iar schimbările pot fi făcute în timpul meciului de către căpitanul echipei. În fiecare echipă pot fi înscriși maxim 15 jucători. Toți jucătorii trebuie să fie angajați sau voluntari la compania sau organizația pe care o reprezintă în teren. 

Cât durează un meci?
Toate meciurile din grupe precum și finala sunt jucate în două reprize a câte șapte minute cu o pauză de maxim un minut pentru schimbul de teren. Arbitrul are cuvântul final în ceea ce privește timpul. 

Cum poate organizația sau compania mea să participe?
Invităm toate echipele să joace fotbal și să contribuie cu o donație minimă de 500 de lei. Acești bani vor merge direct către Centrul Daniel, un centru rezidențial din Florești unde tinerii vulnerabili care au crescut în orfelinatele de stat sunt încurajați să își dezvolte abilitățile necesare unei vieți independente. 

Cum mă înscriu?
Vă rog să ne transmiteți intenția de a participa printr-un e-mail la romania@blythswood.org sau prin telefon 0721 237945 [Balazs Csiszer]. 

Ne vedem pe teren! 

 

bottom of page