top of page

Proiectul BASIS

Din 2011, Blythswood oferă sprijin pentru 30 de familii în dificultate. Pe lângă serviciile de consiliere acordate familiilor, acestea beneficiază și de pachete lunare care conțin alimente de bază, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și consiliere.

 

Împreună cu autoritățile locale și serviciile sociale, Proiectul BASIS are ca scop atât sprijinul material al famililor în dificultate, cât și acordarea suportului emoțional de care au nevoie.

 

În fiecare lună, coordonatoarea proiectului, Agnes Csiszer, vizitează familii vulnerabile, cu pachete de alimente de bază și îmbrăcăminte.

 

Beneficiarii proiectului consideră aceste pachete importante. Arpad trăiește cu soția sa pe un deal deasupra Clujului, și ne-a povestit că „cea mai mare bucurie pentru noi nu este faptul că ne aduceți alimente, ci faptul că ne vizitați. Orice lucru mic care ni-l aduceți e un ajutor enorm pentru noi.”

Dacă doriți să susțineți proiectul BASIS, suntem bucuroși să primim haine noi și mâncare neperisabilă precum făină, zahăr, paste, ovăz,orez, ulei de gătit, conserve(legume, fructe și carne). Vă rugăm să ne contactați prin la adresa romania@blythswood.org sau pe coordonatorea proiectului, Csiszer Agnes, 0723 173 704 pentru a primi informații despre modul de donare.

 

Vizită la Familii BASIS
Vizită la Familii BASIS
Vizită la Familii BASIS
Vizită la Familii BASIS
Vizită la Familii BASIS
bottom of page